Nieuws

<< Terug

Raad akkoord met torens Bisonspoor

De toekomstige woontorens bij Bisonspoor in Maarssenbroek mogen 70 meter hoog worden. De torens, die net zo hoog worden als het Utrechtse Stadskantoor, zullen volgens de verantwoordelijk wethouder de gemeente op de kaart zetten.

Afgelopen dinsdag 5 maart 2019 stemde de raad van de gemeente Stichtse Vecht met de hoogte van de torens in. Met het raadsbesluit kan ontwikkelaar Winter Trust door met het plan, dat volop gesteund wordt door de ondernemers in winkelcentrum Bisonspoor.

 

Het bestemmingsplan gaat over de herontwikkeling van de parkeergarage (P2) met kantoortoren, samen met het tankstation en de garage. Ook de parkeerplaats (P3) achter de HEMA hoort erbij.

Op de locatie van de parkeergarage P2 met kantoortoren komen maximaal 360 appartementen waaronder een deel in de sociale sector (circa 21 %). Het plan komt tegemoet aan de vraag naar meer woningen in onze gemeente. Daarnaast komt op de P3 locatie een zorgcomplex dat bestaat uit een zorgcentrum met zorgwoningen. De begane grond blijft een laad- en loszone voor het winkelcentrum.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de gezamenlijke website van de gemeente en Winter Trust: bisonspoor2020

Meer nieuws

Specsavers naar BISON Office Spaces

Het hoofdkantoor van Specsavers verhuist begin 2019 van Huizen naar Maarssen. Algemeen directeur Remko Berkel zette dinsdag 3 juli zijn handtekening onder het nieuwe huurcontract. Met de verhuizing, die naar verwachting in januari plaatsvindt, gaan alle werknemers over naar een volledig nieuw gerealiseerde kantoorruimte boven het Bison Shopping Center aan het Bisonspoor 4004.

Lees meer

Business Center geopend!

Het Business Center omvat een ontvangstruimte met receptie voor de gasten, een horecagelegenheid van Vascobelo, flexplekken én de kantoorhuurders kunnen gebruikmaken van 11 bijzonder ingerichte vergaderruimtes. Verder biedt het Business Center een congreszaal voor grotere bijeenkomsten.

Lees meer