Nieuws

Start nieuwbouw woensdag 21 september

Zoals in februari al aangekondigd, wordt er aan de oostzijde van Winkelcentrum Bisonspoor, gestart met de realisatie van nieuwbouw. De werkzaamheden starten woensdag 21 september. Verwachting is dat de nieuwbouw medio 2023 opgeleverd wordt.

Lees meer

Maatregelen coronavirus in het Business Center

Wegens het Coronavirus zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen in het Business Center. Wij houden de richtlijnen aan van het RIVM en de overheid. Wij zullen regelmatig deze post updaten met nieuwe informatie of extra maatregelen.

Lees meer

Dag van de ondernemer in het Business center

Op vrijdag 15 november is het de dag van de ondernemer, Gemeente Stichtse vecht zal deze feestelijke bijeenkomst in de lobby in de nieuw geopende Business Center organiseren.

Lees meer

ONB viert 100 jaar bestaan in het nieuw geopende Business Center

Op donderdag 10 oktober vierde architecte bureau Op Ten Noort Blijdenstein hun 100 jaar bestaan in de lobby van ons nieuw geopende Business Center in Maarssen.

Lees meer

Business Center geopend!

Het Business Center omvat een ontvangstruimte met receptie voor de gasten, een horecagelegenheid van Vascobelo, flexplekken en de kantoorhuurders kunnen gebruikmaken van 11 bijzonder ingerichte vergaderruimtes. Verder biedt het Business Center een congreszaal voor grotere bijeenkomsten.

Lees meer

Bestemmingsplan onherroepelijk

Dinsdag 5 maart heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan P2 en P3 Bisonspoor vastgesteld. Het definitieve bestemmingsplan heeft van 10 april tot en met 22 mei voor beroep ter inzage gelegen. Er is geen beroep of verzoek om een voorlopige voorziening aangetekend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hiermee is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.

Lees meer

Raad akkoord met torens Bisonspoor

De gemeenteraad van Stichtse Vecht heeft op dinsdag 5 maart 2019 definitief gekozen voor de bouw van twee megahoge torens bij Bisonspoor. Dit landmark maakt deel uit van een prestigieuze project dat het aanzicht van de Maarssenbroekse wijk Bisonspoor compleet verandert.

Lees meer

Nieuwe parkeergarage Bisonspoor open

De nieuwe parkeergarage bij Bisonspoor is zaterdag 22 september geopend voor publiek. Dit is ruim een maand eerder dan de oorspronkelijke opleverdatum. De officiële opening werd uitgevoerd door wethouder Linda van Dort van de Gemeente Stichtse Vecht, managing Director van Winter Trust, Claudio Riffeser en Tom Coronel als VIP gast.

Lees meer

Bisonspoor2020

Bisonspoor2020 is de projectnaam voor de herontwikkeling in de wijk Bisonspoor rondom het winkelcentrum. En omvat onder andere de bouw van een business center, heropbouw van een (grotere) parkeergarage, renovatie van het winkelcentrum, (her)ontwikkeling op diverse delen van het terrein en de openbare ruimte rondom het winkelcentrum.

Lees meer

Woontorens Bisonspoor

In de komende jaren krijgt de wijk Bisonspoor en de omgeving een nieuwe impuls, onderdeel van de grootschaliger herontwikkeling is een wooncomplex dat aan de rand van de wijk is voorzien. Momenteel staan op deze locatie nog de parkeergarage P2 en een leegstaande kantoortoren, deze gaan op termijn plaatsmaken voor een nieuwe woontoren.

Lees meer

Business Center Bisonspoor

Bisonspoor 2020; Claudio Riffeser, Managing Director van vastgoed beheermaatschappij Winter Trust, wil het winkelcentrum, de kantoortorens én de appartementen in Maarssenbroek omtoveren tot een modern geheel waarin wonen, werken en winkelen elkaar versterken. In september 2018 start de bouw van de lobby en business center bij BISON Office Spaces.

Lees meer

Specsavers naar BISON Office Spaces

Het hoofdkantoor van Specsavers verhuist begin 2019 van Huizen naar Maarssen. Algemeen directeur Remko Berkel zette dinsdag 3 juli zijn handtekening onder het nieuwe huurcontract. Met de verhuizing, die naar verwachting in januari plaatsvindt, gaan alle werknemers over naar een volledig nieuw gerealiseerde kantoorruimte boven het Bison Shopping Center aan het Bisonspoor 4004.

Lees meer

Eerste paal bouw parkeergarage bij Bisonspoor

Met het boren van de eerste paal is op 29 maart het startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe parkeergarage bij BISON Shopping Center in Maarssen. De officiele handeling werd uitgevoerd door Claudio Riffeser, Managing Director van Winter Trust, Franko Aivkovi, wethouder bij de Gemeente Stichtse Vecht. Met deze eerste paal is een grote stap gezet in het omvangrijke project Bisonspoor2020.

Lees meer