Ons portfolio

RETAIL | OFFICES | LIVING

Ons portfolio is even indrukwekkend als divers. Grote blikvanger is het in Maarssen gelegen Bisonspoor, bestaande uit BISON Shopping Center, BISON Office Spaces en BISON Apartments. Onlangs hebben we ook het ruime kantoorpand STAAT! aan onze beheerportefeuille toegevoegd. Een dynamisch gebouw in het Utrechtse bedrijvenpark Papendorp, optimaal om te werken en vergaderen.

Naast vastgoedbeheer, investeert Winter Trust ook in nieuwe ruimtelijke ontwikkeling en herontwikkeling. Indien nodig, maken we onze assets via een grondige renovatie geschikt voor het nieuwe wonen, werken en winkelen.

kantoren

STAAT!

Op steenworp afstand van het centrum van Utrecht huurt u betaalbare en flexibele kantoorruimte op een unieke zichtlocatie. Dit vindt u alleen bij STAAT!

Meer informatie

kantoren

BISON Office Spaces

BISON Office Spaces is een ideaal kantorencomplex in het centraal gelegen Maarssen, Utrecht en uitermate geschikt voor grote organisaties, ambitieuze start-ups en zzp’ers.

Meer informatie

retail

BISON Shopping Center

BISON Shopping Center is perfect bereikbaar met auto en openbaar vervoer en fungeert mede daardoor als trekpleister voor de hele regio Maarssen.  

Meer informatie

wonen

BISON Apartments

In BISON Apartments is het plezierig wonen met alles om je heen! Met twee- en vierkamer appartementen, van respectievelijk circa 55 en 90 m2, gratis parkeerruimte en een…

Meer informatie

Contact

Bezoekadres Bisonspoor 3002-A703 3605 LT Maarssen
Vragen/opmerkingen?